HTML

Szponzorált linkek

Hírdetések

FogyóQra 2.0

2007 május közepén kezdődő fogyókúrám története.

Linkblog

2007.05.22. 09:43 Wotan

100 Kg, startpisztoly

Na igen nehéz belekezdeni ebbe a blogba, ugyanúgy ahogy a nagy átalakulásra is nehezen adja a fejét az ember.

Hogy miért is kezdek bele ebbe a blogba? Azért, mert remélem mások is vannak olyan problémákkal mint én, és így eleve könnyebb minden.

Jelenleg 100-103 Kg vagyok(nem tudom pontosan, mert minden mérleg mást mutat:))

És hogy mi a cél? Nagyjából 30-40 nap alatt lefogyni 10-15 Kg-t úgy, hogy közbe azért az izomtömeg ne vesszen el. Tudom kicsit furának tűnhet , hogyha egy férfi fogyókúrás blogot ír, de hát régi barátnőim szerint rámfér:D Na igen, az elmúlt másfél évben tényleg elhagytam magamat és pudinggá váltam, no nembaj, legkésőbb júliusra újra a régi formámban fogok "tündökölni"(hú ez degáz kifejezés).

Szóval hajrá nekem és minden sorstársamnak, meg is kezdem a napomat egy feketekávéval, ebédre saláta, este meg müzli---- azt hiszem egy hónap múlva egy kecskére fogok hajazni:D

1 komment

Címkék: fogyás 100kg


A bejegyzés trackback címe:

https://fogyoqra.blog.hu/api/trackback/id/tr2785107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Huszár József · http://www.vitaminbank.hu 2008.08.24. 14:00:54

Nagyon sokféle fogyókúrás módszer létezik, ezek többé-kevésbé használnak is a kúra ideje alatt. A gond csupán akkor kezdődik, ha abbahaggyuk a fogyókúrát, mert azt gondoljuk, leadtuk a súlytöbbletet. Ezért szokott előfordulni, hogy nagyon sokan visszahíznak. A nehezen leadott kilókat újból felszedjük. Mit lehet tenni? Nem akarom megvádolni a fogyókúrás termékeket gyártó cégeket, de bizony van aki (tisztelet a kivételnek) rászoktatja a fogyasztókat a saját termékeikre és ezeket folyamatosan kell fogyasztani, különben visszahízik. Vannak ilyenek is, de józanul belegondolva, ki hiszi el, hogy amit esetleg 5-10 év alatt felhalmoztunk, attól majd pár hónap alatt megszabadulunk? Ilyen nincs, vagy legalábbis anélkül, hogy a szervezetünk ezért ne büntetne meg. Mert előbb-utóbb megérezzük a fogyókúrák hatását: tápanyaghiány stb. Engem Tóth Gábor független előadásai (nonprofit cégnél dolgozik, így nem befolyásolják) győztek meg, hogy az egészséges táplálkozás és mozgás a legfontosabb. Vannak akik öröklik az elhízásra
hajlamosságot, de akinek nincs ilyen problémája, az biztosan le fog tudni fogyni, ha odafigyel a testmozgásra és táplálkozásra. Az előadások meghallgathatóak itt: www.vitaminbank.hu/index/toth_gabor.php A rendszerességet emelném még ki, mert csak akkor lehet maradandó és hosszútávú eredményt elérni, ha kitartóan és rendszeresen étkezünk, mozgunk. Eleinte nehéz, mert nem szoktunk hozzá, de a későbbiekben ez az életvitel általánossá és megszokottá válik. Sőt, talán rosszul fog esni, ha kimarad egy-egy edzés, vagy nehéz, zsíros ételt kell megenni.

süti beállítások módosítása