HTML

Szponzorált linkek

Hírdetések

FogyóQra 2.0

2007 május közepén kezdődő fogyókúrám története.

Linkblog

2007.05.25. 10:33 Wotan

Combszépítés

Ez inkább nőknek szóló téma, de azért nem árt róla ejteni pár szót.

A combon lévő zsírtól ugyanúgy kell elbánni, mint a testen bárhol található felesleges zsírszövettel: gyakori edzésekkel és megfontolt táplálkozással.
Tévhit, hogy a milliónyi lábemelgetés vékonyítani fogja a combod. Ahogy az is nagy tévedés, hogy bármilyen jellegű, izomtónus fokozó gyakorlat combvastagodást idéz elő, ezért kerülendő.

Először is, tényként kell kezelni, hogy a testalkat örökletes tényező: vannak, akik vékonyka lábúak, viszont hasra könnyedén híznak. Mások képesek megőrizni derékvonalukat, a csípőtájékon és combokon viszont azonnal meglátszik, ha felröppen néhány kiló. Az emberek egy csoportja kifejezetten nem hajlamos a hízásra. Ők, ha mégis felszednek 1-2 kilót, azt a gyors anyagcseréjüknek köszönhetően nagyon gyorsan képesek leadni. Másoknak – megint genetikus tényezőknek köszönhetően – jobban meg kell küzdeniük a testtömeg optimalizálásáért.

Szólj hozzá!

Címkék: edzés fogyás


A bejegyzés trackback címe:

https://fogyoqra.blog.hu/api/trackback/id/tr186889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása