HTML

Szponzorált linkek

Hírdetések

FogyóQra 2.0

2007 május közepén kezdődő fogyókúrám története.

Linkblog

2007.06.12. 12:12 Wotan

Csirkediéta

Ez érdekes lehet azok számára, akik nem nagyon válnának meg a húsfogyasztástól.

Nehéz testi munkát végzőknem nem javasolt!
Itt a csirkehús alacsony kalóriatartalmát használjuk ki, hiszen 10 deka csirkehús csak 150 kalóriát és 4 gramm zsírt tartalmaz. Itt kizárólag bőr és zsír nélküli sovány húsról (pl. csirkemell) van szó!

A csekély szénhidráttartalom miatt a szervezet a tartalékaihoz nyúl (sajnos a fehérjékhez is), aztán néhány nap után a zsírtartalékokhoz.

Napi engedélyezett mennyiség

40 dkg csirkemell, hozzá nem több, mint 5 dkg rizs, vagy egy nagy krumpli.
Friss zöldség, gyümölcs és saláta engedélyezett (dresszinget mellőzni!).

Előnyei
Ízletesen és változatosan elkészíthető diéta.

Hátrányai
Kevés szénhidrátot tartalmaz - tehét nem alkalmas a napi 4000 kalóriát igénylő munkásszervezet számára.

Tilos alkalmazni
Nem szabad szénhidrátszegény diétát alkalmazni Nehéz testi diétát végzőknek, sportolóknak. Fáradtság, álmosság, depresszió, izomgyengeség lép fel, majd e valamilyen emésztőszervi zavar.

Fogyáseredmény
3 napos kúra alatt 2 kg.

1 komment · 1 trackback

Címkék: fogyókúra


A bejegyzés trackback címe:

https://fogyoqra.blog.hu/api/trackback/id/tr1897239

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: reloj finart Quartz Hombre 2017.10.10. 10:58:03

Flightradar24 - légiforgalom élőben - Világutazó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Huszár József · http://www.vitaminbank.hu 2008.08.24. 13:59:40

Nagyon sokféle fogyókúrás módszer létezik, ezek többé-kevésbé használnak is a kúra ideje alatt. A gond csupán akkor kezdődik, ha abbahaggyuk a fogyókúrát, mert azt gondoljuk, leadtuk a súlytöbbletet. Ezért szokott előfordulni, hogy nagyon sokan visszahíznak. A nehezen leadott kilókat újból felszedjük. Mit lehet tenni? Nem akarom megvádolni a fogyókúrás termékeket gyártó cégeket, de bizony van aki (tisztelet a kivételnek) rászoktatja a fogyasztókat a saját termékeikre és ezeket folyamatosan kell fogyasztani, különben visszahízik. Vannak ilyenek is, de józanul belegondolva, ki hiszi el, hogy amit esetleg 5-10 év alatt felhalmoztunk, attól majd pár hónap alatt megszabadulunk? Ilyen nincs, vagy legalábbis anélkül, hogy a szervezetünk ezért ne büntetne meg. Mert előbb-utóbb megérezzük a fogyókúrák hatását: tápanyaghiány stb. Engem Tóth Gábor független előadásai (nonprofit cégnél dolgozik, így nem befolyásolják) győztek meg, hogy az egészséges táplálkozás és mozgás a legfontosabb. Vannak akik öröklik az elhízásra
hajlamosságot, de akinek nincs ilyen problémája, az biztosan le fog tudni fogyni, ha odafigyel a testmozgásra és táplálkozásra. Az előadások meghallgathatóak itt: www.vitaminbank.hu/index/toth_gabor.php A rendszerességet emelném még ki, mert csak akkor lehet maradandó és hosszútávú eredményt elérni, ha kitartóan és rendszeresen étkezünk, mozgunk. Eleinte nehéz, mert nem szoktunk hozzá, de a későbbiekben ez az életvitel általánossá és megszokottá válik. Sőt, talán rosszul fog esni, ha kimarad egy-egy edzés, vagy nehéz, zsíros ételt kell megenni.

süti beállítások módosítása