HTML

Szponzorált linkek

Hírdetések

FogyóQra 2.0

2007 május közepén kezdődő fogyókúrám története.

Linkblog

2007.06.08. 11:10 Wotan

Idd le magad, fogyj 3 Kg-t egy hét alatt

Kortyról kortyra élvezze a fogyókúra ízeit. Persze ezek az italok nemcsak az ízlelőbimbókat frissítik fel, hanem az anyagcserét is. Ennek köszönhetően pedig egy hét alatt 2,5-3 kilóval lehet könnyebb. Most az egyszer nem baj, ha leissza magát.

 
Napi étrend

Turmixital - reggelire, tízóraira, uzsonnára
A turmixokból ízlése szerint válogathat, de egyszerre csak egy adagot ihat. Ahogy ebédre is csupán egy szendvics jár.

Szendvics - ebédre

Kalóriaszegény nass - vacsorára
- 2 dkg natúr pattogatott kukorica
- 2 szelet Hamlet (puffasztott rizs)
- 2 dkg natúr keksz
- 1 db natúr kétszersült

Turmixok
Dinnyével
Turmixoljon össze 15 deka málnát vagy fekete szedret, 10 dekányi dinnyét teáskanálnyi zabpehellyel és csipetnyi friss gyömbérrel vagy fahéjjal meg kevés ásványvízzel.
Tipp Mélyhűtött eperrel is készítheti. Az aromás olajok fokozzák az emésztést. Az ásványi anyagok pedig karbantartják a vízháztartást.
Ananásszal
Készítsen turmixot pohárnyi kefirből, evőkanálnyi kókuszreszelékből, 10 dekányi ananászból és 2 evőkanálnyi citromléből. Tehet bele papaját is. Az ananász (és a papaja) enzimjei fokozzák a zsírégetést. A kálium, mangán és a réz az optimális anyagcseréhez szükséges. A fehérjéből pedig energiát nyerhet.
Fűszerrel
Turmixoljon el (ízlése szerinti) 1/2 csokor friss zöldfűszert, teáskanálnyi búzacsíraolajat és 1,5 dl kefirt. Ízesítse cayanne-borssal, evőkanálnyi friss citromlével. A fűszer aromaanyagai szabályozzák az anyagcserét. A búzacsíraolaj pedig segíti a zsírban oldódó vitaminok beépülését.
Kivivel
Pucoljon meg 2 kivit és 1 őszibarackot, majd kockázza fel. Decinyi zöldteában turmixolja össze kevés friss citromlével, 2 evőkanálnyi szójagranulátummal, evőkanálnyi zabpehellyel és 1/2 banánnal. A kivi rendkívül gazdag ásványi anyagokban (kalciumban, káliumban és vasban), illetve E- és C-vitaminban. Leépíti a koleszterint, karbantartja a vércukorszintet.
Íróval
Turmixoljon össze 2 decinyi írót 1/2 banánnal, tíz deka fekete szederrel, evőkanálnyi szójagranulátummal és 2 evőkanálnyi friss limólével. A fehérje gondoskodik a szép bőrről. A vas élénkít. A víztelenítő kálium és az ásványi anyagok fokozzák az anyagcserét meg a zsírégetést. A C-vitamin erősíti az immunrendszert.
Borsmentával
Turmixoljon el 15 dekányi friss feketeszedret pár borsmentalevéllel, teáskanálnyi mézzel, 2 teáskanálnyi zabpehellyel és pohárnyi joghurttal. Erősíti a kötőszöveteket, víztelenít, fokozza a zsíranyagcserét, mozgósítja a szervezet tartalék energiáit.


Szendvicsek
Pulykás
Pirítson meg 2 szelet barna tósztkenyeret. Keverjen el kevés curryporral 2 evőkanálnyi sovány sajtkrémet. Karikázzon fel 1 kivit. Mosson meg, majd töröljön szárazra pár salátalevelet. A kenyereket kenje meg a currys krémmel, rakjon a szendvicsbe kivit, salátát és 2 szelet pulykasonkát
Mozarellás
Pirítson meg 2 szelet barna tósztkenyeret. Kenje meg fűszeres sajtkrémmel. Tegyen a szendvicsbe karikára vágott mozarella-sajtot és paradicsomot, illetve 2 szelet sovány füstölt sonkát.
Halas
Pirítson meg 2 szelet barna tósztkenyeret. Egy tojás keményre főtt sárgájából kevés margarinnal (vagy olívaolajjal) készítsen fűszeres szendvicskrémet. Tegyen a szendvicsbe uborkakarikákat és halat (például füstölt lazacot, pisztrángot vagy makrélát).

Szólj hozzá!

Címkék: fogyókúra fogyás


A bejegyzés trackback címe:

https://fogyoqra.blog.hu/api/trackback/id/tr3894851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása